A targoncaflotta optimalizáló - Új mérce a targoncaflotta felügyeletben

A targoncaflotta optimalizáló

STILL neXXt fleet

Új mérce a targoncaflotta felügyeletben

A STILL neXXt fleet jelenleg a leginnovatívabb és leghatékonyabb online felület az anyagmozgató flotta működésének optimalizálásához.

A rendszer komplex módon támogatja Önt a rendelkezésre állás, a felhasználóbarát működtetés, és a képi megjelenítés tekintetében. A STILL neXXt fleet alkalmazással Ön a flotta optimális kezeléséhez szükséges minden információt egyetlen pillantással átláthat.

A neXXt fleet feldolgozza a paraméterek alapján beérkező adatokat, így lehetőséget biztosít Önnek naprakész, pontos kimutatások készítésére a flotta működtetésének optimalizálásához.

STILL neXXt fleet áttekintése

 • Tekintse át kényelmesen akár a teljes flotta, akár az egyes targoncák minden lényeges információját egyetlen applikációban! 
 • Könnyen áttekinthető grafikus megjelenítés 
 • Online elérés bármilyen okos eszközről 
 • Maximális adatbiztonság a STILL saját szervereinek segítségével 
 • Egyénileg beállítható paraméterek a 9 hasznos modulból 
 • Gyors reagálási lehetőség az előre beállított határértékek elérésénél küldött automatikus rendszerüzenetek révén

A STILL neXXt fleet alkotórészei

A STILL neXXt fleet 9 különböző alkalmazásból áll.

 • A géppark könnyen áttekinthető és átlátható
 • Az alapinformációk minden gépről gyorsan rendelkezésre állnak
 • A fontos gépdokumentációk közvetlen lehívása

Tartsa folyamatos ellenőrzés alatt a targoncaflottája működését!

A „Fleet Overview“ applikációval a Ön elsőrangú áttekintést kap az egész gépparkjáról. Az olyan hasznos információk, mint például a targonca típusa, gyártási éve, tulajdoni helyzete, gyári száma, géppark besorolása, valamint a targoncához rendelt állomáshelyek azonnal az Ön rendelkezésre állnak. Ezen felül a gépekkel kapcsolatos legfontosabb dokumentációk - például a választott targoncakonfiguráció, a műszaki adatlap, vagy a használati utasítás - szükség esetén gyorsan és kényelmesen lehívhatók. Soha ilyen mértékű áttekintést eddig még nem élvezhetett a teljes gépparkjának minden egyes targoncájáról.

 • A szerviz és finanszírozási költségek teljes átláthatósága
 • Automatikus értesítési funkció a megszabott költségkeret túllépése esetén
 • Részletes adatok átvitele Excelen keresztül saját kimutatások készítéséhez

Az Ön költségeinek összefoglalása a flotta felügyelet során:

A „Cost Reporting“ alkalmazás részletes áttekintést tesz lehetővé az összes szerviz és pénzügyi költségről, mint a finanszírozás, lízing, bérlet, karbantartási és javítási költségek, illetve a biztosítás. Saját maga állíthatja be a kívánt ellenőrzési paramétereket, majd a meghatározott maximális értékek elérésénél Ön értesítést kap. Minden információ könnyen felhasználható önálló jelentések készítéséhez, Excel kompatibilis adatátviteli lehetőséggel. Továbbá a gépparkra vonatkozó számlák (mint a karbantartási és javítási költségek) egyszerűen és gyorsan az Ön rendelkezésére állnak. Rögzítheti harmadik fél targoncáinak szervizköltségeit is. Ez a funkció könnyen értelmezhető vizuális megjelenítésével gyors és egyszerű összehasonlítást tesz lehetővé az Ön számára. Az applikáció segítségével párhuzamba állíthatók akár a költségtételek vagy a költségtípusok is. A kimutatások a megfelelő költségek feltüntetésével letölthetők Excel vagy PDF formátumban.

 • Az összes karbantartási és gépvizsgálati időpont összefoglaló megjelenítése egy alkalmazáson belül
 • A karbantartási és gépvizsgálati papírok dokumentálása
 • Automatikus értesítés a következő karbantartási és gépvizsgálati időpontokról

Karbantartások és biztonsági/FEM vizsgálatok áttekintése:

Ennek az alkalmazásnak a segítségével kivonatot kap az összes esedékes karbantartási és gépvizsgálati időpontról, és automatikus emlékeztető segítségével tájékozódhat a közelgő és a már lejért időpontokról, mint pl. a FEM/biztonsági vizsgálatokról.

 • Pontos kimutatás a gépek használatáról
 • A megtakarítási lehetőségek egyszerű és gyors felismerése
 • Automatikus értesítés, ha a kihasználtság a beállított szint alá esik

A targoncahasználat összesítése a gépparkjában:

A „Fleet Usage“ alkalmazás kiértékeli a targoncák által gyűjtött összes adatot, mint a géphasználat, menet, emelések / süllyesztések száma, és igény esetén összehasonlítja azokat a bármelyik telephelyen lévő többi targonca adataival. Ön ezzel az applikációval részletes információkat kap a gépparkja kihasználtságáról. Az egyes targoncákat telephelytől vagy országtól függetlenül is össze lehet hasonlítani, így az optimalizálási lehetőségek immár határtalanok. A megtakarítási potenciálokat így gyorsan fel lehet ismerni, és könnyen optimalizálható a géppark működése. Lehetősége lesz azonnal közbeavatkozni, mert a kihasználtság előre beállított határértékeinek elérésénél automatikus értesítést kap.

 • Automatikusan létrehoz az Ön számára fő teljesítménymutatókat (KPI) a teljesítmény és a költségek értékelésére 
 • Feltárja az Ön részére a potenciálokat a teljesítménymutatók összehasonlításával több telephelyre és egyénileg választható időszakokra vetítve
 • Összesítő elemzést készít Önnek a kihasználtságról és a költségadatokról

A fő teljesítménymutatók (KPI) röviden összefoglalva:

Élvezze a gyors és könnyed adatértékelés előnyeit a „KPI Monitor“ alkalmazással! Az Ön számára fontos, előre meghatározott mutatókat a világ bármely pontján található telephelyéről kiértékeli és szemléletes diagramokon mutatja be Önnek.

Feltárja Ön előtt az optimalizálási potenciálokat a fő teljesítménymutatók összehasonlításával. A költség és felhasználási adatok összevetésével az országok, telephelyek, vagy az egyes targoncák adatai egyszerűen elemezhetők lesznek. Ön szabadon választhatja ki, mely időszakokat szeretné felülvizsgálni, így lehetősége nyílik bármilyen idősávra, akár egész hosszú távra vonatkozó mutatókat is áttekinteni és elemezni.

 • Mindig aktuális áttekintést biztosít Önnek az üzemóra-számláló állásáról, beleértve az előzményadatokat is minden egyes targonca esetében
 • Megszűnik a gépek kopások miatti váratlan kiesése, mert időben felismerhető lesz Ön számára, ha a targonca túlfut az előírt üzemórán
 • Ön automatikus értesítést kap, ha egy gép közelít az előre beállított üzemóraszámhoz

A flotta üzemóra számainak áttekintése:

Az „Operating Hours“ applikáció részletes képet ad Önnek a flotta aktuális és korábbi üzemóra-állásáról, így Ön növelni tudja a géppark kihasználtságát, például a karbantartási intervallumok optimálizálása által. Ön előre egész pontosan megtervezheti a karbantartási ciklusokat a nyilvántartott üzemóra futás alapján. Továbbá lehetősége nyílik összehasonlítani egymással az egyes targoncák aktuális üzemóráit. Sőt, az applikáció értesítést küld Önnek, ha a megszabott határértékekhez közelít valamelyik gép, vagy ha már kritikus mértékben át is lépte.

 • Bemutatja és kiértékeli Önnek a targoncával kapcsolatos minden korábbi történést
 • Vizuális összehasonlítás útján ad nyújt villámgyors információt Önnek bizonyos események többszöri előfordulása esetén 
 • Az eseményekről szóló részletes jelentésekhez Ön kényelmesen, egyszerű hozzáférhet

Minden információ egy helyről:

A „Truck Life Analysis“ alkalmazás az adott targoncára vonatkozó eseményeket, mint az elvégzett karbantartások és biztonsági vizsgálatok, vagy bekövetkezett ütközéseket összegzi. Ön összefoglalva láthatja és azonnal értékelheti az adott gép paramétereit.

Könnyen értelmezhető képi megjelenítéssel támogatja Önt, hogy a targoncákat egymással egyszerűen és gyorsan össze tudja hasonlítani, és az ismétlődő eseményeket azonnal felismerhesse.

Továbbá Ön gyorsan hozzá is férhet az egyes eseményekről készült részletes jelentésekhez. Az aktuális információkon kívül az előzmény adatok is rendelkezésre állnak az események időbeni alakulásának megfigyeléséhez.

 • A kiegészítő szervizszámlák és szerviz jelentések egyenkénti bevitele
 • Dokumentáció és adatkarbantartás harmadik fél szolgáltatásaihoz
 • Kiegészítés a "Cost Reporting" és a "Maintenance Control" áttekintésekhez

A teljes flotta felügyelete egyetlen program segítségével:

A „Service Report Plus“ alkalmazás lehetővé teszi az Ön számára, hogy a STILL-en kívül, más szerviz szolgáltatásokról készült saját jelentéseket és számlákat készítsen, dokumentáljon, vagy letöltsön. Ehhez az applikációban már kész sablonok állnak rendelkezésre. Az itt létrehozott adatokat a „Cost Reporting“ és „Maintenance Control“ alkalmazásokban ki lehet egészíteni. Így Ön a szerviz szolgáltatóktól függetlenül teljes áttekintést kap minden targonca szerviz státuszától.

 • A targoncára vonatkozó további adatok gyors hozzáadása
 • Műszak modellek és szervezeti alstruktúrák létrehozása 
 • Más gyártók targoncáinak nyilvántartása a rendszerben

Egyedi beállítások:

A "Data Plus" alkalmazással egyedi, további targonca adatokat vagy egyéb információkat (mint belső költséghelyek, műszakrendek, vagy adapterek) is rögzíteni tud. Ön azt is meghatározhatja, hogy mely gépekre kell a kiértékelést elvégezni, és melyeket kell kiszűrni, mert nem relevánsak a folyó értékelés szempontjából.

Továbbá más gyártók gépeit is fel tudja vinni, melyeket aztán a rendelkezésre álló applikációkban a STILL targoncák mellett szerepeltetni lehet. Sőt, igény szerint a "Data Plus" alkalmazással a telephelyeit egyedileg további egységekre bonthatja, mint például "Termelés" és "Raktár", a gépeket pedig ennek megfelelően besorolhatja, ha még részteletesebb elemzést szeretne végezni.

Egyedi beállítások:

Adatlap

További információkat találhat a STILL neXXt fleet adatlapban.

Személyes konzultáció

Kérdései megválaszolására munkatársunk szívesen áll rendelkezésére.

Győződjön meg személyesen a STILL neXXt fleet által biztosított flotta menedzselési előnyökről!

Tanácsadás kérése: STILL neXXt fleet

Kérdései megválaszolására helyi szaktanácsadónk szívesen áll rendelkezésére.
Kérjük, minden *-gal jelölt mezőt töltsön ki.

Megszólítás*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés a STILL neXXt fleet alkalmazásba

Itt juthat el közvetlenül a Login-oldalra, ahol a hozzáférési adataival bejelentkezhet.