Már 100 éve fejlesztjük Önnek a jövőt

100 év óta áll folyamatosan a munkánk középpontjában a partnereink sikere. Még ma is minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megértsük egyedi igényeiket, és azokra innnovatív ötletek formájában kínáljunk hatékony megoldásokat. Szenvedélyesen úttörő gondolkodók vagyunk, olyan intralogisztikai megoldásokat fejlesztettünk és valósítottunk meg, melyek értéke messze túlmutat a részek közös összegénél. Most is az a célunk, hogy feltaláljuk a jövőt az Ön számára.

Vegyen részt egy izgalmas és látványos utazáson ezen az oldalon a jövő történetében. Írjuk közösen tovább a folytatását!


Az átalakuló intralogisztika

A világ egyik vezető intralogisztikai szolgáltatójaként jól ismerjük az intralogisztika sikertényezőit, hiszen 100 éve veszünk részt az iparág jövőjének formálásában. Tekintsük át közösen, hogyan változtak a szempontok az 1920-as évektől.


Fedezzen fel újabb történeteket

A kihívások megoldása már 100 éve az egyik mozgatórugónk. Ügyfeleinkkel rengeteg sikertörténetet írtunk, újszerű megoldásokat fejlesztettünk, folyamatosan emeljük a mércét. Ön itt számos érdekes történet talál, amelyek izgalmas betekintést adnak Önnek az intralogisztikai átalakulásába az elmúlt évtizedekben - és arról is, hogy a STILL hogyan állt a változás élére.